ZDG-van de de Extractiemachine van Reeks Overkritische Co2 Riemtype Vacuümdroger

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CNASEC
Type: Vacuüm riem-Type Droger naam: overkritische Co2-extractiemachine
model: ZDG-Reeks Materiaal: SUS304 roestvrij staal
Hoog licht:

super critical co2 extraction plant

ZDG-het Type van Reeks Vacuümriem Droger

Het het werkprincipe van vacuüm auto riem-type droger: In de hoge vacuümgraadcontainer die, is het materiaal ononderbroken in de langzame bewogen riem, gevormde thinnish deklaag met een laag wordt bedekt; de riem levert het materiaal in de het verwarmen sectie, maakt de materiële het verwarmen en Sloughvochtigheid, en gaat dan in de koelsectie binnen die het materiaal koelen aan broosheid, en verzameld in de terminal. Omdat drogend in de hoge vacuümgraadvoorwaarde, de lage het drogen temperatuur, bij de originele smaak van het levensonderhouduittreksel goed is. Ondertussen, het drogen het gehele proces ononderbroken auto zijn lopen, de overeenstemming met therequirement van GMP schone productie, en de beste keus van Chinese geneeskundemodernisering

Hoofdkenmerken


 1. Het drogende product is geconcentreerde vloeistof van natuurlijke geneeskunde wat door het water halen, het alcoholuittreksel of ander organisch oplosmiddeluittreksel, over het algemeen geconcentreerde vloeibaar met inbegrip van stevig bedrag over 50%, geen behoefte zijn om eender welk hulpmateriaal toe te voegen.

2. De hoofdlichaamsstructuur is onophoudelijk roestvrij staal verzegelende container, het werk, voedermiddel onophoudelijk, onophoudelijk lossend. Voldoe omhoog aan het vereiste van geneeskunde, de kwaliteitsbewakingsregel van de levensmiddelenproductie.

3. Het gehele het drogen proces van Vacuümdie riem-type droger in 4-5 secties, 3-4 het verwarmen secties en 1 koelsectie wordt verdeeld.

4. De eenheid het verwarmen bron keurt warm water en gedrukt die warm water goed, met waterkoelingssysteem wordt uitgerust. Het verwarmen de bron keurt stoom en elektrische het verwarmen manieren goed.

5. Alvorens te drogen, zou het materiaal moeten worden voorverwarmd om de vloeibaarheid, de schroef metende pomp gebruiken aan voedermiddel toe te voegen, kan met het Chinese geneeskundeuittreksel met hoge viscositeit behandelen (relatieve dichtheid: 1.35-1.45), ook geschikt voor melk, koffie, onmiddellijke thee en hoge absorberende hars.

6. Het het laden bedrag kan verfijnend en de autocontrole, zelfs als in de voorwaarde om te laden het bedrag zo minder is, het deklaagapparaat kan uniform deklaag, om optimaliserend het drogen technologie; elke riem is alleen uitgerust met schroeft pomp als voerpomp.

7. De riemen zijn ingevoerde Teflonriem, verzetten zich tegen stok, verzetten zich tegen chemische producten, verzetten zich tegen temperatuur die van-70℃~260℃, en gaan de goedkeuring van FDA over, kunnen veiligheid zijn in geneeskunde wordt gebruikt, voedingsmiddelenindustrie. De lengte is volgens technisch, heeft verschillende specificaties, dreef elke riem afzonderlijk door veranderlijke frequentiemotor, wordt de riem bewogen snelheid aangepast door veranderlijke de snelheidseenheid van de frequentiecontrole.

8. wegens de thermische gevoeligheid van natuurlijke geneeskunde, keurt lage temperatuur drogende manier goed, in het het drogen proces bedraagt de productentemperatuur over het algemeen 40℃-50℃.

9. De vacuümdroger keurt SUS304-roestvrij staal goed, zijn alle verzegelende delen volgens de behoefte van de farmaceutische industrie, ontmoeten omhoog de regel van GMP. 
 


 

Contactgegevens
DU