Het vallen van het de Concentratiemateriaal van de Filmevaporator Multi het Effect Hoge Efficiënt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CNASEC
Naam van het product: De multieffect Evaporator van de Dalingsfilm Type: Concentratiemateriaal
Functie: hoge efficiënte energie - besparing Hoge Concentratieverhouding: 1/51/10
breed viscositeitsgebied: <400cp> Stoomdruk (Bar): 5-8
Hoog licht:

mechanical vapor recompression

,

falling film evaporator

Het vallen van het de Concentratiemateriaal van de Filmevaporator Multi het Effect Hoge Efficiënt

De multieffect Evaporator van de Dalingsfilm

Multi-effect keurt de daling-Film Evaporator dalend film verdampend hoofd goed om de verdunde oplossing te verwarmen tot het koken, makend één of ander deel van water laten verdampen om het doel te bereiken om oplossing te concentreren. Deze reeks van apparaat is een nieuwe productie door onze operationele ontwikkeling met elke technische index tot internationale geavanceerde normen. In vergelijking met traditionele evaporator, is ons product wijd over van toepassing geweest op op dergelijke gebieden zoals voedselverwerking, sapconcentraat, het drinken productie, zuivelproductie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie, waterzuiveringsinstallatie en milieuproject enz., die voordelen van lage kosten, gemakkelijke verrichting en stabiele prestaties hebben
traditionele evaporator.

Hoofdkenmerken:
1. De transmissie en energy-saving van de uitbarstingshitte. Aangezien een hoog efficiënt energy-saving concentratiemateriaal, de evaporator in twee-gevolg kan worden geassembleerd, voeren drie uit, vier-gevolg en vijf-gevolg verdampingssysteem, volledig gebruikend de thermische energie met lage stoomconsumptie. De enkel slechts één kilogramstoom kan vier kilogramwater verdampen. Het één effect evaporatorshell werk verklaart vacu5um door omzetting van de overdracht van de drukenergie in kinetische energie als resultaat van het overgaan door straalwarmtepomp. De staartstoom van één-gevolg gaat in voorverwarmer met wat secundaire stoom van de voorverwarmde vloeistof binnen die in één-gevolg die opnieuw door straalwarmtepomp wordt gepompt, maximumgebruik van hitte maken.

2. Hoge Concentratieverhouding (1/51/10), breed viscositeitsgebied (<400cp>

3. Het materiaal kan het stroomafwaartse ononderbroken voeden, evenals stroomopwaarts of mengen-stroom het voeden goedkeuren. Wanneer het goedkeuring van stroomafwaarts het voeden, is de stroomrichting van oplossing hetzelfde aan de het verwarmen stoom, en het materiaal gaat in het één-gevolg binnen. Nochtans, wanneer het goedkeuring van stroomopwaarts het voeden, inham het materiaal van het laatste effect terwijl afzet van het eerste effect.

4. Het materiaal kan manueel, evenals semi-automatisch of automatisch worden gecontroleerd. Wanneer automatisch gecontroleerd, koppelen de technologische parameters zoals stoomdruk, de temperatuur van elk controlepunt, vloeibaar niveau, vacuümgraad en voer vloeibare ernst enz., hun waarde aan het systeem van de computercontrole door terug de sensor, zodat kan de exploitant deze parameter door computer controleren ln de controlekamer.

5. Het materiaal kan van verschillende soorten materiaal volgens verschillende materialen en technologische eisen, zoals TA2-Titanium, lCrl8Ni9Ti-roestvrij staal, gewoon koolstofstaal (de oppervlakte die met materiaal contacteren wordt besmeurd met speciale antiseptische en antirust verf) worden gemaakt. Op de voorwaarde van waterzuiveringsinstallatie, besmeur de oppervlakte van gewoon koolstofstaal met speciale antiseptische en antirust verf kan een grote som van apparateninvestering bewaren, die door onze fabriek herhaaldelijk is getest. Zo is het materiaal werkelijk een aangewezen product voor de waterzuiveringsinstallatiepost, voldoet (GMP) aan normen.

Technische Parameters

Verdampingscapaciteit (kg/u) 1000 3000 6000 10000
Stoomconsumptie (kg/u) 300 900 1800 3000
Waterverbruik (t/h) 10 15 28 45
Machtsconsumptie (KW) 10 16 30 45
Stoomdruk (Bar)  5-8
Vacuümgraad (Bar) 0,9
Buitenafmeting (m) 4.5x2.5x6 5.5x6x10 7.5x3.5x14 8.5x3.5x16

Contactgegevens
DU