MVR Mechanische Damprecompressie voor Melk, Glucose, Organisch Zuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CNASEC
Type: MVR Mechanische Damprecompressie naam: Concentratiemateriaal
verdamping en concentratie: voor Melk, glucose, organisch zuur Functie: Energiebesparing
Hoog licht:

concentrator equipment

,

falling film evaporator

MVR Mechanische Damprecompressie voor Melk, Glucose, Organisch Zuur

Mechanische Damprecompressie

MVR is de afkorting van Mechanische Damprecompressie. Het neemt gebruik van het compressor re-kompres de tweede damp (lage temperatuur en lage druk) die van het vloeibare materiaal is verdampt, zijn temperatuur en druk, toenemen om het als het verwarmen van bron opnieuw te gebruiken om het vloeibare materiaal opnieuw te verdampen. Tijdens de verdamping van normale multieffect evaporator, kon de tweede damp van één effect niet worden gebruikt aangezien de het verwarmen bron van zijn eigen effect, slechts voor het andere effect kan worden gebruikt. Als de behoefte aan gebruik voor zijn eigen effect, extra energie moet verstrekken om zijn temperatuur (druk) te verhogen, en de stoomwolkpomp deel tweede damp kan slechts samenpersen, terwijl MVR de Evaporator al tweede damp binnen de evaporator kan samenpersen.

Het verdampingsproces van MVR is lage die temperatuurstoom door compressor, temperatuur en drukverhoging, verhoging wordt samengeperst van enthalpie, en gaat dan de warmtewisselaar in om volledig voordeel van de latente hitte van stoom te nemen. Behalve de begonnen aandrijving, de volledige verdamping geen behoeftestoom. MVR de evaporator van Chengdong-Geneeskundemachine keurt digitale intelligente automatische controleproductie, het gebruiks hoge betrouwbaarheid van het automatische controlesysteem van goed het materiaal van Duitsland Siemens. Gebruiks hoge efficiënt en hoog - de kwaliteitscompressor om de het verwarmen efficiency te verbeteren, het is energy-saving tegelijkertijd de productieefficiency voorbij traditioneel concentratiemateriaal gaat.

Het kan wijd aan Melk, glucose, organisch zuur, VC, xylose, geneesmiddel, installatie, de chemische industrie, milieubescherming, afval recycling, document makend, zout worden gebruikt makend de industrie zoals verdamping en concentratie, verdampingskristallisatie, lage temperatuur van verdampingsproces enz.

MVR heeft meer voordelen, zoals energie - besparing, hoge thermische efficiency, lage machtsconsumptie, geen verontreiniging, materiaal de stabiele verrichting, de eenvoudige verrichting, de hoge automatisering en het materiaal in compact, een klein gebiedsruimte, behandelen en het koelsysteem bewaren. Is vooral op de fabriek van toepassing die de stoom en de watervoorziening willen uitbreiden maar de ruimte is ontoereikend, en kunnen het behoefte gekoelde water en het condensatiewater voor de situatie van de lage temperatuurverdamping, investering bewaren en goede energie bereiken - besparingseffect. Het is een zeer belangrijke van de aanbevelings nationale wetenschap en technologie projecten.

Contactgegevens
DU