Contacteer ons
Helen Chen

Telefoonnummer : 86--15990027181

China National Air Separation Engineering Co., Ltd.

Van de de Luchtscheiding van China Nationaal de Techniekco., Ltd.

  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
  • China National Air Separation Engineering Co., Ltd.
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Verkoper
Merken CNASEC Aantal werknemers 150~200
Jaarlijkse omzet 5000000-10000000 Opgericht Jaar 1981
Export pct 20% - 30%
Inleiding
  • Gevestigd in 1981
  • Hoge nieuwe technologieonderneming
  • Hoofdzaken: techniekoverleg, technisch ontwerp, technologieintegratie, materiaal het bieden, materiaallevering, installatie, EPS-project, investering en verrichting enz.
  • Werknemers: Meer dan 200China China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Van de de Luchtscheiding van China is Nationaal de Techniekco., Ltd, dat in 1981 wordt gevestigd, een joint stock onderneming langs geherstructureerd en die uit gediversifieerde voorraadrechten wordt samengesteld van het vroegere van de de Luchtscheiding van China Nationale de Installatiebedrijf. Momenteel, is het een holdingsdochteronderneming van Co. van de de Machinesindustrie van China Pudong Development, Ltd, dat een zeer belangrijk lid van het Bedrijf van de de Machinesindustrie van China Nationale (SINOMACH), een wereld top 500 onderneming is.

 

Met meer dan 30 jaar van afmattende ontwikkeling, is CNASEC een nationaal techniekbedrijf geworden die technologie nemen als kern terwijl gelijktijdig het ontwikkelen van van van het techniekontwerp, overleg en EPS projecten. Onze bedrijfsgebieden namen in van de luchtscheiding en vloeibaarmaking techniek, aardgasscheiding en vloeibaarmakingstechniek, cryogene vloeibare opslag en vervoerstechniek, milieubescherming techniek, diep verwerking en recycling van rioleringstechniek, chemische techniekprojecten, uitvoerig energie recycling en gebruik, automatische controletechnologie, evenals vervaardigde productenfabrikant in dienst.

 

Tot op heden, heeft CNASEC meer dan 30 projecten met betrekking tot LNG gevestigd en

Ethyleen, en uitgerust met de capaciteit van het ontwerpen van en het ontwikkelen van 100,000m3-vlakke volledige insluitingstanks. Bovendien heeft het bedrijf met succes een reeks gestandaardiseerde systemen die van de techniek van de opslagtank veralgemeend, de doelstellingen op korte termijn van de bouwperiode realiseren en met succes de nationale merkafbeelding van cryogene vloeibare opslag en vervoersprojecten gestalte geven op grote schaal!

 

Na een geschiedenis van ondernemersontwikkeling voor meer dan drie decennia, met de opdracht van „het creëren van waarde voor klanten“, worden wij toegewijd aan „het worden de betrouwbare deskundigen van de techniekdienst“, het geven terug aan ons land en het dienen van onze maatschappij. Wij zullen door de kernwaarde worden begeleid van „wordt menselijk-georiënteerd, benadrukkend de oorzaak, en wordt wortel geschoten in eerlijkheid“, en zijn bereid om zich bij handen met vrienden van alle gangen aan te sluiten die van het leven, tot pracht leiden opnieuw en onze mooie toekomst samen bouwen.

 

Geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in 1981, en restructed in 2006, anders genoemd als China Nationaal Co. van Engineeing van de Luchtscheiding in 2016.

 

China Nationaal de Techniekco. van de Luchtscheiding, Ltd (CNASEC), die in 1981 wordt gevestigd, is een belangrijk genationaliseerd techniekbedrijf neemt Technologie & Vernieuwing als essentie van de kernontwikkeling, geëngageerd aan het verstrekken van procesontwerp, techniekontwerp, overleg evenals algemene samentrekking voor klant. Zijn de dienstwerkingsgebied behandelt ontwerp, het kopen, productie, installatie, onderhoud, projectleiding en projectverrichting etc….


CNASEC heeft ongeveer 200 werknemers, heeft het meer dan 1000 projecten sinds gevestigd, met inbegrip van techniekontwerp, materiaalintegratie, techniekbouw verwezenlijkt, projectleiding en EPS-aangegaan algemeen. Het is toegekend prijzen zoals „Uitstekende techniekprojectleiding“, „Uitstekende algemene aannemer“, „Wetenschaps & technologieuitvinding“ enz.

 

China China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

CNASEC heeft zijn eigen techniek & technisch team, die beroeps en met rijke ervaringen. De professionele en technische personeelsrekening voor 93% van het totale aantal werknemers, met inbegrip van professionele niveau hogere ingenieur 2 mensen, allerlei die nationale geregistreerde ingenieur 65 mensen, majoors van proces, algemeen tekeningsontwerp, automatische controle, elektrisch, architectuur, structuur, burgerlijke bouwkunde, rioleringstechniek, verwerving, bouwbeheer evenals projectbegrotingen, Voorontwerp consultaiton, fabriek planning, projecthaalbaarheidsstudie, techniekontwerp, materiaal en materiële integratie, internationale trading.etc omvatten.

 

China China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Belangrijke Bedrijfswijze

China China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Projectleiding & Ontwerp

 

China China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Ons Team

 

Het bedrijf heeft zijn eigen techniek & technisch team, die met rijke ervaringen in relatieve ingenieur. De professionele ingenieurs geven van 93% van totale werknemers, met inbegrip van twee professor-vlakke hogere ingenieurs rekenschap, hebben één technische deskundige de raads van bijzondere vergoeding genieten van de staat en 65 werknemers die nationale geregistreerde ingenieurscertificaten, die majoors van proces, algemene tekening, materiaal, automatische controle, elektrisch, architectuur, structuur, burgerlijke bouwkunde, rioleringstechniek, verwerving, bouwbeheer etc… omvatten.

 

China China National Air Separation Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0