99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CNASEC
Certificering: TUV, CE
Min. bestelaantal: Een set
Verpakking Details: standaard de uitvoer sea-worthy verpakking
Levertijd: 10 maanden
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10 sets per jaar
Projectnaam: Zuurstofinstallatie, Zuurstofgenerator Capaciteit: 5000Nm3/h
Type: Luchtsplitsingsinstallatie Andere Naam: De Eenheid van de luchtscheiding
Zuiverheid: ≥99.6% O2 Functie: turboexpander met spanningsverhoger
Hoog licht:

liquid air separation plant

,

cryogenic oxygen plant

99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H

5000Nm3/h zuurstofinstallatie, de installatie van de Luchtscheiding, Zuurstofgenerator, de eenheid van de Luchtscheiding

De Technische Performace Parameter van ASU

Productenspecificaties bij afzet van koude doos
Nota: Nm3/h middelen bij de voorwaarde van 0℃, 1.013bar (A)
De vloeibaar productnm3/h gegevens verwijzen zijn gasachtige overgebrachte staat
Ontwerpgeval:

Product

Output, NM3 /h

Zuiverheid

Druk bij koude doosafzet

ZUURSTOF

5000

≥99.6% O2

0,2 bars (G)

VLOEIBARE ZUURSTOF

100

≥99.6% O2

1.5 bar (G)

STIKSTOF

800

≤5ppm O2

20bar (G), Binnencompressie

VLOEIBARE STIKSTOF

50

≤5ppm O2

1.5 bar (G)

De zuurstof zal door labyrinttype zuurstofcompressor aan 36 bar (G) worden samengeperst.
Max. LOX-geval:

Product

Output, NM3 /h

Zuiverheid

Druk bij koude doosafzet

ZUURSTOF

4200

≥99.6% O2

0,2 bars (G)

VLOEIBARE ZUURSTOF

400

≥99.6% O2

1.5 bar (G)

STIKSTOF

800

≤5ppm O2

20 bar (G), Binnencompressie

VLOEIBARE STIKSTOF

0

≤5ppm O2

1.5 bar (G)

De zuurstof zal door labyrinttype zuurstofcompressor aan 36 bar (G) worden samengeperst.
Argonproductie (Optie):
De installatie kan met een eenheid van de argonextractie worden uitgerust om zuiver vloeibaar argon ongeveer 130 NM3 /h. te krijgen. Als de geassembleerde zuurstofinstallatie met koud de doossysteem van de argonextractie toen zal kan niet klaar voor levering zijn en wordt geassembleerd op plaats.

De Eigenschappen van de zuurstofinstallatie

Deze die Zuurstofinstallatie door CNASPC wordt voorgesteld heeft volgende eigenschappen:

  1. Proceseigenschappen

Deze Zuurstofinstallatie keurt moleculaire zeefreiniging, turboexpander met spanningsverhoger, van de zuurstof buitencompressie & van de stikstof binnencompressie proces goed.

          a. Luchtfilter

-- De zelfreinigende die filter van de typelucht met zijn autocontrolesysteem wordt voor automatische teller blaast te zijner tijd uitgerust weg wat door programma vanaf weerstand kan worden geplaatst.

   b. Lucht die systeem pre-cooling

-- De luchtkoelingskolom is economisch type met demistapparaat

De directe het contacteren het koelen manier wordt goedgekeurd om luchttemperatuur te bedaren door water dat mechanische onzuiverheden en zuurrijke substanties in lucht kan reinigen.

De hogere efficiency met lagere weerstandstype verpakking wordt gebruikt om de prestaties van de hitteuitwisseling bij minder drukverlies te waarborgen dat lagere lossingsdruk van luchtcompressor voor minder machtsconsumptie opneemt.

De vloeibare verdeler keurt nieuw efficiënt geavanceerd ontwerp goed om water meer zelfs distributie te maken voor het raken met lucht. De gewaarborgde hitte die prestaties ruilt zal koud waterhoeveelheid voor lagere machtsconsumptie bewaren.

-- De koelwaterkolom is ook economisch type met demistapparaat

De koelwaterkolom keurt hogere efficiency & de lagere kolom van de weerstandsverpakking goed om koude energie van afval stikstof & stikstof volledig terug te krijgen.

De betrouwbare centrifugaalwaterpompen van westelijk die land (d.w.z. KSB) zijn in één gebruik één reservemanier voor betrouwbaarheid worden uitgerust.

   c. Het systeem van de luchtcompressie

-- De hoofdlucht turbocompressor keurt centrifugaaltype van hoogte goed - kwaliteitsmachines origineel van Westelijk land (d.w.z. Kuiper, de V.S.).

d. Het moleculaire systeem van de zeefreiniging

-- Het ontwerp van het moleculaire systeem van de zeefreiniging keurt lange cyclusadsorptie, tweepersoonsbeddenreiniging, geen de controletechniek van de impulsoverschakeling goed.

-- De lange cyclusadsorptie betekent elke adsorber 4 uren als één adsorptiecyclus vergt die moleculaire zeef & overschakelings het levensspanwijdten van de klep zal verlengen en schakelaar over verlies zal verminderen. De minder overschakelingstijden zullen drukschommelingen voor stabielere voorwaarden van rectificatiekolommen verminderen. Vooral aan de lucht die systeem met waterkoelingskolom pre-cooling, kan het lange ontwerp van de cyclusadsorptie de hoeveelheidsvraag verminderen van het regenereren van afvalstikstof. Aldus, kan pre-cooling de lucht die systeem en het moleculaire systeem van de zeefreiniging in zeer goederen werken aanpassend relaties voor verrichting op lange termijn van de zuurstofinstallatie.

-- Moleculaire zeefadsorbers zijn tweepersoonsbedden in structuur (actief alumina bed + moleculair de zeefbed van 13X APG). Het bodem actieve alumina bed kan moleculaire zeef voor zijn spanwijdte met lange levensuur beschermen. De tweepersoonsbeddenstructuur maakt het regenereren van weerstand lagere en lagere regenererende temperatuur voor besparingsenergie.

-- Geen techniek van de impulsoverschakeling wordt gerealiseerd door en voor:

De overschakelingskleppen zijn uitgerust met snelheidsregelgever voor vlot & zelfs acties van open & dicht

De kleppen van het druksaldo keuren spleet-programma controle goed om stabiliteit van de opblazende periode te waarborgen.

De de openingsklep van de afvalstikstof keurt pre-open manier goed om vernauwingsfenomenen in hogere kolom te vermijden.

Het overschakelingssysteem wordt gecontroleerd door DCS automatisch met differentieel druk autooordeel evenals koppelt de kleppositie de functies van de signaalvoorwaarde voor betrouwbaarheid van het overschakelingssysteem terug.

e. Rectificatiesysteem (Koude doos)

-- De gehele procesberekening gebruikt internationale geavanceerde ESP & HYSYS-software. De software keurt echte gegevens van meer dan installaties van de honderden de met succes & stabiel lopende zuurstof zowel in binnenlands als binnen in het buitenland voor parameters recursieve behandeling goed. Dit kan de het simuleren berekening aan aantekening met echte verrichting in de toekomst waarborgen.

-- De lagere kolom keurt hogere efficiënte het type van zeefdienblad kolom voor besparingskosten goed

-- De hogere kolom keurt ook hogere efficiënte het type van zeefdienblad kolom aan lagere kolomhoogte goed.

-- Hoofdcondensator/verstuiver ontworpen zoals het baden type en voor volledig het immerging van verrichting. Het zal de kringlooptijden verhogen om kristalkoolwaterstoffen en N2 O op de oppervlakte te vermijden.

-- De hogere efficiënte turboexpander met spanningsverhoger wordt goedgekeurd voor lagere machtsconsumptie en hogere betrouwbaarheid.

Op deze wijze die, kan de Koude doos klaar zijn in fabrikant vóór levering wordt geassembleerd. Het zal zeer installatielading op plaats verminderen om installatieperiode en installatiekosten te drukken voor het project te verkorten.

   f. Het systeem van de instrumentencontrole

DCS wordt toegepast als centrale controlemaatregelen voor de zuurstofinstallatie. CNASPC leidt bedrijf in de toepassing van DCS voor zuurstofinstallatie in China met rijke succesvolle experimenten. Door geavanceerd DCS, regelende kleppen, online analysatoren enz. het ontdekken & controleelementen, is de normale en stabiele verrichting van de zuurstofinstallatie gewaarborgd. In optredend geval, kunnen de beschermende maatregelen door het controlesysteem worden genomen. DCS-het systeem is origineel van West-landen van beroemd merk, zoals ABB, Siemens, Foxboro enz.


99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H 0


99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H 1


99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H 2


99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H 3


99.6% O2-van de de Scheidingsinstallatie van de Zuiverheids de Cryogene Lucht van de de Zuurstofgenerator Installatie 5000Nm3/H 4

Contactgegevens
DU